VADO STRAATREINIGING ... EEN SCHONE ZAAK

U kunt ons een e-mail sturen: info@vadobv.nl.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0418 540 161.

Iedere straat of plein verdient reiniging welke is afgestemd op de aard van het terrein. Met ons breed assortiment middelen, materialen en een divers wagenpark kunnen we gedurende elk seizoen passende diensten verlenen.
Wij passen onze werkwijze aan op de individuele wens en specifieke situatie en gedurende de opdracht hechten we veel waarde aan onderlinge communicatie. Bijsturen voor het perfecte resultaat is op ieder moment mogelijk, jij als klant staat centraal.
Samen maken we jouw bedrijventerrein, dorp, stad of buitengebied weer brandschoon.

Het is bij Vado Straatreiniging BV mogelijk om diverse diensten af te nemen. We leveren onze diensten het gehele jaar door. Onder andere:

  • Bemande wagens
  • Machinisten
  • Advies

Bovenstaande diensten zijn zowel projectmatig als voor lange termijn opdrachten af te nemen.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten

Evenementenlocaties
Na een (groot) evenement kan de bestrating erg veel vuil bevatten. Wij kunnen uw terrein met onze kleine, wendbare machines weer snel schoon hebben. Voordat de feestvierders wakker zijn kunnen wij het terrein weer in zijn originele staat hebben.
Straten, wegen & trottoirs
Om verschillende redenen kan een straat, weg of trottoir toe zijn aan een schoonmaakbeurt. Wij staan voor u klaar ten tijden van de bladval in de herfst, feestafval tijdens carnaval en Oud & Nieuw of voor regulier schoonmaakonderhoud aan het wegdek.
Bedrijventerreinen & parkeerplaatsen
Gedurende de tijd kan de bestrating van uw bedrijventerrein of (openbare) parkeerplaats zijn originele kleur of structuur verliezen. Wij helpen graag bij het reinigen van de dichtgeslibde poriën en het terugbrengen van de originele kleur van de bestrating.
Moeilijk bereikbare plaatsen
Onze wendbare en compacte machines zijn zeer geschikt om de bestrating op moeilijker bereikbare plaatsen (zoals fietstunnels) weer brandschoon te maken.
Vorige slide
Volgende slide

Wij doen werkzaamheden voor diverse type klanten. Verschillende overheden, maar ook kleine en grotere bedrijven en organisaties behoren tot ons klantenbestand.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Om vele soorten wegdek te vegen zijn wij momenteel in het bezit van 5 typen machines:

  • Kleine veegmachine 
  • Middelgrote veegmachine 
  • Mini-wegdekreiniger
  • Grote veegmachine
  • Wegdekreiniger

Klik hieronder door het overzicht voor de specificaties en specialiteiten van de verschillende machines.

Lichtgewicht
Deze compacte machine kan worden ingezet in parkeergarage en op stoepen en pleinen. Door zijn licht gewicht max 2,5 ton is het een ideale machine om niet het straatwerk kapot te rijden. En door zijn hoogte van onder 2 meter is geen parkeergarage of tunnel een probleem.
Ravo
Deze middelgrote veegmachine kan op tal van werkzaamheden ingezet worden. Achter de frees, in het wijk werk, bedrijfsterrein. Door zijn compacte bouw en zijn voorbezem. Is er geen plek wat je niet schoon kan krijgen. Naast de voorbezem, is het ook mogelijk om er rolbezem aan te hangen. Dit is makkelijk voor achter de grotere frezen.
Ravo-reiniger
Vado is in bezit van 2 mini-wegdekreinigers. 1 heeft een voorzuiger van 1.20 breed. De ander heeft een achterzuiger van 1.80 breed. De voorzuiger kan voor de machine bakken worden ingezet en voor ander kleinschalig asfaltwerk. De Ravo met achterzuiger kan op allerlei reiniging klussen worden ingezet van fietspad tot aan wegvak.
Daf If met Johnston opbouw
Voor de grote veegmachinee beschikt Vado over een Daf lf met Johnston opbouw. Deze machine kan gebruikt worden voor de inzet van de grote veegklussen. Denk daar bij aan het vegen achter de grotere frezen, split opruimen, doorgaande wegen en de grotere bedrijfsterreinen.
Volvo met Beam opbouw
Wegdekreiniger - Voor de groter reinigingsklussen beschikt Vado over een wegdekreiniger van Volvo met een Beam opbouw. Deze machine word ingezet voor het reinigen van het wegdek voor het asfalteren uit. Ook is hij uitgerust met rolbezem met hogedruk. Deze machine kan tot 200 bar reinigen.
Vorige slide
Volgende slide

VADO Straatreiniging B.V.
Buitenkamp 5
5321 KB Hedel

E-mail: info@vadobv.nl
Telefoon: 0418 – 540 161

Openingstijden kantoor:
maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook